Menu

Vi forsøger løbende at lade vores menu følge årstiderne – således at vi altid har en menu som er tilpasset hvad torvet tilbyder af friske grøntsager.

Se hele vores lækre menu her

Hver dag tilbyder vi dagens ret til kun kr. 79,- også som takeaway!

 

Lynetten

Juni


 

Tirsdag 20 – Bøfsandwich med brun sovs

Onsdag 21 – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Torsdag 22 – Gammeldagsoksesteg med tilbehør

Fredag 23 – Skinkesnitzel med brasekartofler

Lørdag 24 – Chili con carne med ris

Søndag 25 – Pyt i pande

Mandag 26 – Pasta med oksekødsstrimler

Tirsdag 27 – Hakkebøf med spejlæg og kartofler

Onsdag 28 – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Torsdag 29 – Fyldt kyllingebryst med ris og paprikasovs

Fredag 30 – Forloren hare med kartofler og sovs

Juli


 

Lørdag 1 – Hjemmelavet burger

Søndag 2 – Kold salat med marieneret oksekød og koriander

Mandag 3 – Stjerneskud

Tirsdag 4 – Lasagne med tomatsalat

Onsdag 5 – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Torsdag 6 – Spicy kylling med ovnbagte kartofler

Fredag 7 – Spareribs med bagt kartoffel

Lørdag 8 – Dampet laks med beurre blanc og kartofler

Søndag 9 – Cæsarsalat med kylling og croutoner

Mandag 10 – Kødboller i tomatsauce – serveret med pasta

Tirsdag 11 – Pasta carbonara

Onsdag 12 – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Torsdag 13 – Flæskesteg med det hele

Fredag 14 – Forloren hare med surt og kartofler

Lørdag 15 – Grillet kalkun med kartofler

Søndag 16 – Boller i karry

Mandag 17 – Kylling i karry med ris

Tirsdag 18 – Lynetten gryde med ris

Onsdag 19 – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Torsdag 20 – Græske deller med tzaziki

Fredag 21 – Biksemad med spejlæg

Lørdag 22 – Rødspættefilet med nye kartofler og grov remoulade

Søndag 23 – Spaghetti med kødsovs og parmasan

Mandag 24 – Wok med kylling og sur sød sauce samt grønt

Tirsdag 25 – Chicken wings med coleslaw og kartofler

Onsdag 26 – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Torsdag 27 – Pasta med laks og asparges

Fredag 28 – Fyldt kylling med mozzarella serveret på pasta pesto

Lørdag 29 – Fiskefrikadeller med remoulade og kartofler

Søndag 30 – Gorden bleu med grøn salat

Mandag 31 – Lakselasagne med ricotta og tomat salat