Menu

Vi forsøger løbende at lade vores menu følge årstiderne – således at vi altid har en menu som er tilpasset hvad torvet tilbyder af friske grøntsager.

Se hele vores lækre menu her

Hver dag tilbyder vi dagens ret til kun kr. 79,- også som takeaway!

Restaurant Lynetten 

 

April 

Søndag 1 – Roastbeef med flødekartofler

Mandag 2 – Græske deller med tzatziki og kartofler

Tirsdag 3 – Biksemad med surt og rødbeder

Onsdag 4 – Stegt flæsk

Torsdag 5 – Frikadeller med stuvet hvidkål

Fredag 6 – Kylling i fad med kartofler og grønt

Lørdag 7 – Spansk tortilla med løg og kartofler

Søndag 8 – Wok med kylling og grøntsager

Mandag 9 – Farsbrød med hasselbagte kartofler

Tirsdag 10 – Tærte med spinat og laks

Onsdag 11 – Stegt flæsk

Torsdag 12 – Fiskefrikadeller med remoulade

Fredag 13 – Kylling i karry

Lørdag 14 – kylling i jordnøddesovs og ris

Søndag 15 – Spaghetti med kødboller

Mandag 16 – Ovnbagt torsk med grønt, dilddressing og kartofler

Tirsdag 17 – Brændende kærlighed

Onsdag 18 – Stegt flæsk

Torsdag 19 – Spansk tortilla med løg og kartofler

Fredag 20 – Porrer tærte med kylling

Lørdag 21 – Spaghetti med kødsovs

Søndag 22 – Grøntsagsgratin med laks og bagte tomater

Mandag 23 – Æggekage med tomat og kylling

Tirsdag 24 – karbonader med ærter og gulerødder

Onsdag 25 – Stegt flæsk

Torsdag 26 – Penne pasta med laks og flødecreme

Fredag 27 – Spaghetti med kødsovs

Lørdag 28 – Skipperlabsskovs

Søndag 29 – Rødspættefilet med kartoffelsalat

Mandag 30 – Fyldt kalkun bryst med urter og peberrodscreme