Menu

Vi forsøger løbende at lade vores menu følge årstiderne – således at vi altid har en menu som er tilpasset hvad torvet tilbyder af friske grøntsager.

Se hele vores lækre menu her

Hver dag tilbyder vi dagens ret til kun kr. 79,- også som takeaway!

Restaurant Lynetten 

 

Februar 

Torsdag 1 – Lasagne med tomatsalat

Fredag 2 – Skipperlabsskovs med mos & rødbeder

Lørdag 3 – Krebinetter med stuvet grønt & kartofler 

Søndag 4 – Frikadeller med surt & kartofler 

Mandag 5 – Wok med kylling

Tirsdag 6 – Pasta med spinatsauce & unghane 

Onsdag 7 – Stegt flæsk med persille sovs & kartofler

Torsdag 8 – Brændende kærlighed med mos & rødbeder

Fredag 9 – Kylling i karry med ris

Lørdag 10 – Stegte ris med grøntsager & oksekød

Søndag 11 – Paneret rødspættefilet med kartofler & sovs

Mandag 12 – Lakse- & spinat lasagne

Tirsdag 13 – Farsbrød med hasselbagte kartofler

Onsdag 14 – Stegt flæsk med persillesovs & kartofler 

Torsdag 15 –Hakkebøf med bløde løg, sovs & kartofler 

Fredag 16 – Cannelloni med spinat & ricotta

Lørdag 17 – Æggekage med spinat, skinke & ost

Søndag 18 – Skinkeschnitzel med sovs, ærter & ovnbagte kartofler

Mandag 19 – Kartoffelporrersuppe med bacon

Tirsdag 20 – Græsk pastasalat med kylling 

Onsdag 21 – Stegt flæsk med persillesovs & kartofler 

Torsdag 22 – Braiserede svinekæber med mos 

Fredag 23 – Gullash med mos

Lørdag 24 – Biksemad med surt

Søndag 25 – Spaghetti carbonara

Mandag 26 – Fiskefrikadeller med kartoffelsalat

Tirsdag 27 – Pulledpork med coleslaw 

Onsdag 28 – Stegt flæsk med persillesovs & kartofler