Menu

Vi forsøger løbende at lade vores menu følge årstiderne – således at vi altid har en menu som er tilpasset hvad torvet tilbyder af friske grøntsager.

Se hele vores lækre menu her

Hver dag tilbyder vi dagens ret til kun kr. 79,- også som takeaway!

 

Lynetten

Juli 

_____________________________________________________________

Torsdag 20 – Græske deller med tzatziki

Fredag 21 – Biksemad med spejlæg

Lørdag 22 – Rødspættefilet med nye kartofler og grov remoulade

Søndag 23 – Spaghetti med kødsovs og parmasan

Mandag 24 – Wok med kylling og sur sød sauce samt grønt

Tirsdag 25 – Chicken wings med coleslaw og kartofler

Onsdag 26 – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Torsdag 27 – Pasta med laks og asparges

Fredag 28 – Fyldt kylling med mozzarella serveret på pasta pesto

Lørdag 29 – Fiskefrikadeller med remoulade og kartofler

Søndag 30 – Gorden bleu med grøn salat

Mandag 31 – Lakselasagne med ricotta og tomat salat

 

August

_____________________________________________________________

Tirsdag 1 – Krebinetter med sovs og kartofler

Onsdag 2 – Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Torsdag 3 – Boller i karry

Fredag 4 – Chili con carne

Lørdag 5 – Græske deller med tzatziki og kartofler

Søndag 6 – Lasagne med tomatsalat

Mandag 7 – Koteletter i fad

Tirsdag 8 – Oksegryde med kartoffelmos

Onsdag 9 – Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Torsdag 10 – Fyldt svinemørbrad med salat og nye kartofler

Fredag 11 – Hakkebøf med brun sovs og kartofler

Lørdag 12 – Farsbrød med bulgurs salat og dressing

Søndag 13 – Paprikagryde med ris

Mandag 14 – Gullasch med kartoffelmos

Tirsdag 15 – Burger

Onsdag 16 – Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Torsdag 17 – Kylling i karry med ris

Fredag 18 – Fiskefrikadeller med kartofler og remoulade

Lørdag 19 – Spaghetti med kødsovs

Søndag 20 – Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

Mandag 21 – Moussaka med tomat salat

Tirsdag 22 – Millionbøf

Onsdag 23 – Dampet laks med sovs, grøntsager og kartofler

Torsdag 24 – Svensk pølseret med kartofler

Fredag 25 – Mexicanske pandekager med fyld og ris

Lørdag 26 – Omelet med kylling samt salat

Søndag 27 – Tandoori kylling med ris

Mandag 28 – Kyllingelasagne med salat

Tirsdag 29 – Pasta med laks og cremet sovs

Onsdag 30 – Wok med kylling og nudler

Torsdag 31 – Blomkålsgratin med skinke og salat