Menu

Vi forsøger løbende at lade vores menu følge årstiderne – således at vi altid har en menu som er tilpasset hvad torvet tilbyder af friske grøntsager.

Se hele vores lækre menu her

Hver dag tilbyder vi dagens ret til kun kr. 79,- også som takeaway!

 

November

_____________________________________________________________

Fredag 24 – Svinemørbrad med champignonsovs og kartofler

Lørdag 25 – Kødfyldte peberfrugt med pilaf ris

Søndag 26 – Biksemad med rødbeder  

Mandag 27 – Gullasch med mos og rødbeder

Tirsdag 28 – Frikadeller med stuvet hvidkål

Onsdag 29 – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Torsdag 30 – Lynetten burger

December


Fredag 1 – Unghanebryst med salat

Lørdag 2 – Hakkebøf med bløde løg

Søndag 3 – Flæskesteg med det hele

Mandag 4 – Fiskefrikadeller med remoulade og kartofler

Tirsdag 5 – Mørbradgryde

Onsdag 6 – Stegt flæsk

Torsdag 7 – Krebinetter med tilbehør

Fredag 8 – Hellerup burger

Lørdag 9 – Spareribs med coleslaw

Søndag 10 – Flæskesteg med det hele

Mandag 11 – Skipperlabskovs med rødbeder

Tirsdag 12 – Carbonader

Onsdag 13 – Stegt flæsk

Torsdag 14 – Fyldt kylling med cous cous

Fredag 15 – Boller i karry

Lørdag 16 – Farsbrød med tilbehør

Søndag 17 – Flæskesteg med det hele

Mandag 18 – Indonesisk gryde

Tirsdag 19 – Mousakka med tomatsalat

Onsdag 20 – Stegt flæsk

Torsdag 21 – Lukket

Fredag 22 – Lukket

Lørdag 23 – Lukket

Søndag 24 – Lukket

Mandag 25 – Lukket

Tirsdag 26 – Medister med rødkål og kartofler

Onsdag 27 – Stegt flæsk

Torsdag 28 – Rødspættefilet med remoulade og kartofler

Fredag 29 – Svinekottelet med tilbehør og salat

Lørdag 30 – Åbent indtil kl. 17.00

Søndag 31 -Nytårsaften, særlig nytårsmenu (se den her)