Menu

Vi forsøger løbende at lade vores menu følge årstiderne – således at vi altid har en menu som er tilpasset hvad torvet tilbyder af friske grøntsager.

Se hele vores lækre menu her

Hver dag tilbyder vi dagens ret til kun kr. 79,- også som takeaway!

Onsdag 26/4 Stegt flæsk      
Torsdag 27/4 Mørbradgryde m. ris      
Fredag 28/4 Frikadeller m. stuvet hvidkål      
Lørdag 29/4 Indbagt laks m. spinat og kartofler      
Søndag  30/4 Pulled pork m. bagt katoffel      
Mandag 1/5 Krebinetter m. surt og kartofler    
Tirsdag 2/5 Kylling i karry m. ris    
Onsdag 3/5 Stegt flæsk med persillesovs og kartofler    
Torsdag 4/5 Pasta caponara      
Fredag 5/5 Lynetten gryde m. ris      
Lørdag 6/5 Lasagne m. tomatsalat  
Søndag 7/5 Fyldt bagt kartoffel med pulled pork      
Mandag 8/5 Frikadeller m. surt og kartofler      
Tirsdag 9/5 Lynetten burger    
Onsdag 10/5 Stegt flæsk m. kartofler og persillesovs    
Torsdag 11/5 Boller i karry m.ris      
Fredag 12/5 Spareribs m. coleslaw      
Lørdag 13/5 Stjerneskud    
Søndag 14/5 Hakkebøf m. kartofler og spejlæg      
Mandag 15/5 Skinkesnitzel m. brasekartofler      
Tirsdag 16/5 Chili con carne m.ris      
Onsdag 17/5 Stegt flæsk m. kartofler og persillesovs      
Torsdag 18/5 Brændende kærlighed  
Fredag 19/5 Langtidsstegt nakkefilet, kartofler, sovs ,tyttebær      
Lørdag 20/5 Fadkoteletter m. ris    
Søndag 21/5 Gammeldags oksesteg m. kartofler, sovs, ribsgele    
Mandag 22/5 Gnaveben m. brunkål      
Tirsdag 23/5 Pasta m. oksekødsstrimler    
Onsdag 24/5 Stegt flæsk m. kartofler og persillesovs  
Torsdag 25/5 Fiskefrikadeller m. persillesovs og kogte kartofler    
Fredag 26/5 Bøfsandwich m. brun sovs      
Lørdag 27/5 Forloren hare m. kartofler og sovs    
Søndag 28/5 Pyt i pande    
Mandag 29/5 Fyldt kyllingebryst m. ris og paprikasovs  
Tirsdag 30/5 Frikadeller m. stuvet hvidkål    
Onsdag 31/5 Stegt flæsk m. kartofler og persillesovs