Menu

Vi forsøger løbende at lade vores menu følge årstiderne – således at vi altid har en menu som er tilpasset hvad torvet tilbyder af friske grøntsager.

Se hele vores lækre menu her

Hver dag tilbyder vi dagens ret til kun kr. 79,- også som takeaway!

 

Lynetten

 

September

_____________________________________________________________

Onsdag 27 – Stegt flæsk med persillesovs

Torsdag 28 – Kylling og bagte rodfrugter

Fredag 29 – Paprikagryde med rodfrugte mos

Lørdag 30 – Spareribs med coleslaw

 

Oktober

_____________________________________________________________

Søndag 1 – Kylling parpardelle i timianflødesovs

Mandag 2 – Lynetten gryde med ris

Tirsdag 3 – Hakkebøf med bløde løg, sovs, kartofler og surt

Onsdag 4 – Stegt flæsk med persillesovs

Torsdag 5 – Gratineret kyllingewraps med bulgurssalat

Fredag 6 – Pasta carbonara

Lørdag 7 – Pocheret fiskefilet i skaldyrssov og kartofler

Søndag 8 – Schnitzel, ærter, sovs og kartofler

Mandag 9 – Millionbøf med kartoffelmos

Tirsdag 10 – Fiskefrikadeller med remoulade og kartofler

Onsdag 11 – Stegt flæsk med persillesovs

Torsdag 12 – Schnitzel, ærter, sovs og kartofler

Fredag 13 – Biksemad med rødbeder

Lørdag 14 – Kødfyldte peberfrugt med pilaf ris

Søndag 15 – Bøf bourguignon med kogte kartofler

Mandag 16 – Lynetten burger

Tirsdag 17 – Spaghetti bolognese

Onsdag 18 – Stegt flæsk med persillesovs

Torsdag 19 – Ratatouille med kartofler (vegetar)

Fredag 20 – Krebinetter med det hele

Lørdag 21 – Lakselasagne

Søndag 22 – Bagt laks med dildsauce og kartofler

Mandag 23 – Coq au vin med mos

Tirsdag 24 – Svinemørbrad, champignonsovs og kartofler

Onsdag 25 – Stegt flæsk med persillesovs

Torsdag 26 – Chili con carne

Fredag 27 – Gullasch med mos og rødbeder

Lørdag 28 – Skipperlabskovs med rødbeder

Søndag 29 – Indonesisk gryde med couscous

Mandag 30 – Græske deller med salat og tzatziki

Tirsdag 31 – Bøf stroganoff